Конференции

В хотел Елена може да организирате Вашето корпоративно събитие.

Хотел разполага със следните зали за масови мероприятия:

- Конферентна зала на ниво Мецанин - с капацитет 100 места; естествена светлина и изкуствено осветление. Приблизителна площ: 150 м2. Намира се в близост до бар мецацин и тераса, където е удобно да се предоставят кафе паузите.

- Другите две зали , известни като кристалните зали на хотел Елена се намират под ресторант „Континентал“.

Първата зала наречена Червен салон е с площ 330 кв.м. намира се в непосредствена близост до добре озеленен английски двор, който преминава във Виенски салон там се предоставят кафе паузите. Залата е с капацитет 250 места.

В непосредствена близост до червения салон се намира зала Зелен салон, тя е амфитеатрална с площ 220 кв.м., с капацитет 180 места. Двете зали могат да бъдат обединени при по-големи мероприятия.

Залите са наричани кристални, защото полилеите са позлатени с египетски кристали, декорирани са с копринени тапети, интериора на залите създава специална атмосфера. Входа към залите може да бъде както през фоайето на хотела, така и от улицата – през английския двор

На същото ниво е изградена кухня , която е свързана с основния блок за изхранване и това дава възможност да се провеждат мероприятия и когато хотелът е пълен с туристи. Залите са климатизирани.

- Хотелът разполага и с Английски двор с възможност за провеждане на занятия на открито. Приблизителна квадратура 150 кв.м.

Всички зали разполагат със:

Функционираща отоплителна и вентилационна система 

Видимост в залата - формата и разположението на залите позволява видимост към центъра от всички позиции (залите имат колони, но разположението на столовете може да бъде съобразено с тях и да не пречат)

Достъп до безжичен интернет 

Можем да ви предложим допълнително оборудване за конференции.Моля, попълнете всички полета

Бърза резервация

Контактни данни

Вижте други наши предложения