За хотела

Хотел Елена **** - Златни пясъци

Хотел Елена се намира в южната част на к.к. Златни пясъци, на приблизително 200 м разстояние от плажната ивица. Разположен е на по-малко от 5 мин. от главната улица и най-популярните атракции и нощни клубове, сред съхранената гориста растителност на националния горски парк. С местоположението си Елена съчетава всички предимства на курорта. Хотелът разполага с едни от най-просторните за категорията си стаи.

Съществени преимущества на Елена са светлите и просторни общи помещения - лоби, ресторанти, мецанин и др. Големият атриум, в центъра на сградата, осигурява целодневно светлина и усещане за простор. Цялата сграда е климатизирана.

Удобства

Ресторант Континентал с 220 места и тераса с 80 места, Ресторант Кристална зала с 330 места, Лоби бар, Бар-басейн, Уелнес център, открит и закрит басейн, Доктор /на повикване/, Фитнес, Wi-Fi, Детски мини клуб, Пране/Гладене, Обменно бюро, Коли под наем, Паркинг – без охрана.

Хотел Елена работи на база All Inclusive.

Хотелът разполага също с конферентни зали със места от 100 до 400, което го прави подходящ не само за летен туризъм, но и за провеждането на конференции и мероприятия.